Tips van Cryptomillionaire

Op diverse sites staan constant hosanna verhalen over Bitcoin, Ethereum, Shiba etc. Bij het lezen van die berichten valt het ons op dat er altijd gemeld wordt dat bijvoorbeeld Bitcoin een nieuwe all time high gaat bereiken. Als Bitcoin door de 50.000 dollar grens gaat, nou dan kan die door de 60.000 dollar grens heen en is het mogelijk dat eind december 2021 Bitcoin op 100.000 dollar kan staan. Zo ook dit soort nieuws over Ethereum en andere crypto’s.

Als je dan verder leest dan eindigen dit soort (technische) ‘analyses’ altijd met de opmerkingen dat er een weerstand kan zijn en als Bitcoin niet door die weerstand heen kan breken er een mogelijkheid bestaat dat de koers naar beneden gaat. Eigenlijk een soort van Ajax – Feijenoord: Ajax kan winnen maar het kan ook een gelijkspel worden. En als Ajax niet scoort is de kans ook nog eens groot dat Feijenoord kan winnen.

Vandaar dat wij adviseren om eens goed te kijken naar ECHT nieuws. Doelen die behaalt worden, bedrijven die voor een bepaalde blockchain kiezen etc. Wij adviseren eigenlijk niets maar willen je laten zien dat je in bepaalde segmenten kunt investeren.

Zo zijn daar the Internet of Things crypto’s en crypto’s die zich op de diverse blockchains bezig houden met games en NFT’s. Denk eens aan AXS, Aavegotchi, WiNKLink, Decentraland en The Sandbox.

Wij hebben een aantal crypto’s binnen deze segmenten verzameld en gaan hier binnenkort dieper op in. Haal je informatie bij websites, lees de whitepapers en maak zelf je keuzes!

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 3 portefeuilles zoals een portefeuille die gericht is op games, een portefeuille die gericht is op the internet of things crypto’s of een portefeuille die gericht is op serieuze blockchains zoals Solana, Polkadot, Cardano, Tron.

Het voordeel van dit soort portefeuilles is dat je hierin nog redelijk goedkoop kunt investeren.

Cryptomillionaire - bull en bear market