Shiba Inu

De website van Shiba beweert dat Shiba Inu een spontaan, gedecentraliseerd experiment is om een gemeenschap op te bouwen.

Het token vertegenwoordigt dezelfde Japanse jachthond, de Shiba Inu, die aan populariteit heeft gewonnen dankzij Dogecoin.

Op de website staat: “Dit token is ons eerste project en stelt gebruikers in staat om miljarden, zelfs biljoenen te bezitten.

Het team zegt ook dat iedereen Shiba Inu coins moet kopen op de open markt, wat zorgt voor een eerlijke en volledige verdeling waarbij ontwikkelaars geen speciale tokens hebben die ze kunnen dumpen op de community.

Er kunnen echter wel risico’s verbonden zijn aan deze “get-rich-quick” munten. Hoewel de rendementen in het verleden zeer aantrekkelijk leken, zijn verschillende van deze tokens in de afgelopen maanden bankroet gegaan. Dat betekent ook dat alle mensen die in deze munten hebben geïnvesteerd veel geld hebben verloren. En dat zou jou ook kunnen gebeuren wanneer je op het verkeerde moment dit soort munten koopt. Lees je daarom altijd goed in voordat je de aankoop daadwerkelijk uitvoert.

Crypto - Shiba

Meer over Shiba

Bitvavo

Sinds augustus 2021 is Shiba opgenomen bij Bitvavo. Dat betekent dat deze crypto door Bitvavo serieus genomen wordt.

Crypto Millionaire

Wij vinden het leuk om in Shiba te investeren en hebben 200 miljoen Shiba's want stel dat Shiba Dogecoin voorbijstreeft.....

Groei

Shiba groeit. Van 0,000000001 tot nu naar 0,000007027 op moment van schrijven. Stel dat je direct was ingestapt..