Onder 10 cent

Met een kleine investering crypto millionaire worden?

Stap laag in

Millionaire worden met Bitcoin is met de huidige waarde van Bitcoin wat moeilijker dan millionaire worden met opkomende crypto’s.

Hoewel de overtuiging is dat in 2032 de Bitcoin een miljoen waard zou kunnen zijn kan het geen kwaad om eens naar nieuwe crypto valuta’s te kijken.

Doen eens gek en investeer nu in nieuwe crypto’s zoals Tron. Investeer 100 euro in cryptovaluta onder de 10 cent en je bent in elk geval crypto millionaire voor wat betreft het aantal crypto’s dat je dan in je bezit hebt.

En wie weet ben je over pakweg 3 tot 4 jaar een echte cryptomillionaire.

Of investeer in WINkLink, Dent, Reef, Holo, Status of Chiliz.

Crypto Ethereum
Ethereum
Helium
Chiliz
Cardano
Cryptomillionaire

Waarom laag instappen?

Betaalbaar

Met een kleine inleg ben je met sommige crypto's al direct crypto millionaire.

Geen risico

Laten we eerlijk zijn. Als je een investering van 50 euro een risico vindt, beleg dan niet.

Volg het nieuws

Lees, luister en volg de crypto's waarin je investeert. Bepaal zelf of je bijkoopt of uitstapt.

Bekijk grafieken

Bekijk op je favoriete platform de grafieken en bepaal wanneer je koopt, verkoopt of niets doet.

Bitvavo is een Nederlands platform. Best belangrijk om te weten dat je met het gebruiken van Bitvavo onder het Nederlands recht valt.

Er zijn heel veel handelsplatformen waarop je heel veel verschillende crypto’s kunt kopen. Bij Bitvavo vind je crypto’s die door de strenge selectie van Bitvavo zijn gekomen. Iets meer zekerheid dus dan bij bijvoorbeeld Kucoin of Binance.

Maar maak zelf je keuze(s) voor één of meerdere handel platforms.

Vanuit Crypto Millionaire adviseren wij Bitvavo.

20+

Investeringen in kleine crypto's

325% +

Resultaat tot nu toe

Onze kennissen

Door adviezen te volgen van Peter, Léon en Rob zijn wij nu al erg blij met onze investering van 500 euro!
Olaf
Crypto millionaire
Ik heb niet veel geld maar wel vertrouwen in de (nieuwe) mogelijkheden. 300 euro geïnvesteerd in Shiba en nu 550 euro waard!
Simone
Kapster
Op advies van Léon vroeg ingestapt bij Holo en Chiliz. Nu al 450% winst dankzij de adviezen van Léon.
Cryptomillionaire
Tom
Gepensioneerd

Onze blogs

Chiliz nieuws

Chiliz timmert live aan de weg AC Milan heeft in samenwerking met Chiliz NFT’s live tijdens een wedstrijd gecreëerd en uitgedeeld. Rond de 25ste minuut maakte Zlatan Ibrahimovic het eerste doelpunt van de wedstrijd tegen AS Roma. Toen zijn team hem omhelsde en feliciteerde, werd het moment gefotografeerd. Van dat moment werden direct 100 NFT’s gemaakt. […]

Shiba Inu ATH

Shiba Inu bereikt ATH 30-daagse winst van 5559,9% De Shiba Inu-munt bereikte uiteindelijk een ATH van $ 0,00004926 op 26 oktober 2021, met een marktkapitalisatie met een dominantie van $ 24.116.388.304, 0,87% en een volume van 0,3895. De munt staat nu op nummer 11 in de cryptocurrency-markt. De munt heeft een winst van 50% gemaakt […]

Cardano nieuws

Cardano nieuws Meer dan 115.000 transacties per dag Het internetplatform van de volgende generatie Cardano vormt een zware concurrentie voor Ethereum met zijn slimme contractfunctionaliteit, en trekt spannende DeFi-projecten en -applicaties naar zijn blockchain. Derde grootste cryptocurrency ADA is 45% goedkoper dan ETH op basis van gebruikersfundamentals. Grayscale, een leider in het beheer van cryptocurrency-activa, […]