Holo

Holochain stelt mensen en gemeenschappen in staat om de controle over hun gegevens, identiteit en afspraken terug te winnen van het surveillanceweb. Je kunt dezelfde webapps bouwen en gebruiken als waar we op vertrouwen (zoals sociale netwerken, communicatie, marktplaatsen, kennisdeling) met verbeterde privacy en beveiliging.

Elke Holochain-app is een samenwerkingsplatform waar gebruikers zichzelf hosten en een beetje extra rekenkracht en opslag leveren, zodat extra kopieën van gegevens altijd online zijn en overeenkomsten wederzijds worden gevalideerd en afgedwongen.
Holochain maakt nieuwe patronen van peer-to-peer coördinatie mogelijk op alle schalen. Elke groep van twee of meer mensen die een set afspraken wil gebruiken om hun communicatie, middelen, tijd, ideeën of rijkdom samen te orkestreren, kan dat doen. De enige manier om ze te stoppen is door ELKE gebruiker individueel uit te schakelen.

Holochain is miljoenen keren efficiënter dan andere benaderingen zoals blockchain – je hoeft geen 0,5% van de elektriciteit van de planeet te verspillen om slechts een handvol transacties per seconde te bereiken.

Tot nu toe is Holo genoteerd op Binance, KuCoin, Poloniex, Bithumb, Bitvavo, HitBTC, WazirX en vele andere bekende internationale beurzen.

Crypto - Holo - HOT

Meer over Holo

Bitvavo

Sinds augustus 2021 is Holo opgenomen bij Bitvavo. Dat betekent dat deze crypto door Bitvavo serieus genomen wordt.

Crypto Millionaire

Ook wij hebben aardig wat Holo's in onze portefeuille. En nu maar hopen dat deze crypto de komende jaren zal groeien.....

Groei

Holo groeit. Van 0,000000001 naar 0,0098 tot nu toe. Wij zijn benieuwd wat deze crypto verder gaat doen....